Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Sundsvall och Umeå

distanceAvstånd218 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 30 min
changesDirektbussJa

Bussar från Sundsvall till Umeå är färdväg 218 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Sundsvall Centralstation och anländer till Umeå, Centralstation.

Resetips: Bussar från Sundsvall till Umeå

Ta bussen till Umeå. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sundsvall to Umeå.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Umeå och Sundsvall om jag väljer att resa med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Umeå till Sundsvall är runt 218 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Sundsvall till Umeå är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar buss från Sundsvall till Umeå?

Den genomsnittliga restiden med buss från Sundsvall till Umeå är 3 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Sundsvall till Umeå.

Vilken busstation i Sundsvall bör jag resa från? Vilken busstation i Umeå bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Sundsvall till Umeå åker de ofta från Sundsvall Centralstation i Sundsvall och kommer fram till Umeå, Centralstation i Umeå. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Sundsvall och Umeå i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Sundsvall för resa till Umeå?

Om du planerar att resa med buss från Sundsvall kan du räkna med att åka 716 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Sundsvall Centralstation. När du anländer till Umeå kan du räkna med att resa 300 m från Umeå, Centralstation till cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Umeå med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Umeå och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss från Sundsvall till Umeå reser vidare från Umeå. Många väljer att fortsätta resan till från Umeå till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Kan jag resa från Sundsvall till Umeå med buss istället för att resa med bil?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Umeå från Sundsvall. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Sundsvall till Umeå och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Sundsvall till Umeå: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver