Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Piatra Neamţ

distanceAvstånd1231 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Piatra Neamţ är färdväg 1231 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Piatra neamt, Terminal Autobuze Linii.

Resetips

Bussar från Rom till Piatra Neamţ
Ta bussen till Piatra Neamţ. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Piatra Neamţ.
FAQs
Hur långt är det från Rom till Piatra Neamţ med buss?
Innan du planerar din resa från Rom till Piatra Neamţ kan det vara bra att veta att Piatra Neamţ är ungefär 1231 km från Rom när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Rom till Piatra Neamţ är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilka är de mest använda busstationer i Rom och i Piatra Neamţ?

Innan du planerar din resa från Rom till Piatra Neamţ kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Rom åker från Roma Termini och anländer till Piatra neamt, Terminal Autobuze Linii i Piatra Neamţ.

Hur långt från centrum i Rom och i Piatra Neamţ ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Rom på Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Piatra Neamţ kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Piatra neamt, Terminal Autobuze Linii, som ligger 2.5 km från cityområdet.

Din buss resa från Rom till Piatra Neamţ måste inte ta slut i Piatra Neamţ. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Piatra Neamţ är Bukarest, Otopeni eller Iași. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Bukarest, Otopeni eller Iași kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Piatra Neamţ besöker ofta även Bukarest, Otopeni eller Iași. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Piatra Neamţ och de andra populära destinationerna.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Rom till Piatra Neamţ?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Rom till Piatra Neamţ utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Piatra Neamţ
Piatra Neamt
Bekvämligheter
Piatra Neamt
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Piatra Neamţ: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver