Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rom och Nusco

distanceAvstånd244 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Nusco är resa 244 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Nusco, Ristorante Gargone (SS7).

Resetips

Bussar från Rom till Nusco
Ta bussen till Nusco. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Nusco.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Nusco och Rom om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Rom till Nusco? Avståndet mellan Rom och Nusco med buss är runt 244 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rom till Nusco kan du få.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Rom till Nusco?

När man reser med buss från Rom till Nusco är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Rom på Roma Termini och de flesta anländer till Nusco på Nusco, Ristorante Gargone (SS7).

Var ligger busstationer i Rom och i Nusco?

Om du planerar att resa med buss från Rom kan du räkna med att åka 1.6 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Roma Termini. När du anländer till Nusco kan du räkna med att resa 1.9 km från Nusco, Ristorante Gargone (SS7) till cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Nusco reser vidare från Nusco. Många väljer att fortsätta resan från Nusco till närliggande destinationer som Neapel, Casavatore eller Ciampino. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Nusco med buss reser ofta även till ställen som Neapel, Casavatore eller Ciampino. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nusco och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Rom och Nusco?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Nusco från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Nusco och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Rom till Nusco: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver