Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Montella

distanceAvstånd241 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 33 min
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Montella är rutt 241 km lång och tar i genomsnitt 3 h 33 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Montella, Piazza Palatucci.

Resetips

Bussar från Rom till Montella
Ta bussen till Montella. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Montella.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Montella och Rom med buss?
När du reser från Rom till Montella med buss kan du räkna med att avståndet mellan Rom och Montella är ungefär 241 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Rom till Montella med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Rom till Montella med buss är 3 h 33 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Rom till Montella.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Rom till Montella?

Innan du planerar din resa från Rom till Montella kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Rom åker från Roma Termini och anländer till Montella, Piazza Palatucci i Montella.

Hur långt från centrum i Rom och i Montella ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Rom på Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Montella kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Montella, Piazza Palatucci, som ligger 419 m från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Montella besöker ofta även Neapel, Avellino eller Casavatore. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Montella och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Montella med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Neapel, Avellino eller Casavatore. Om du också vill upptäcka Neapel, Avellino eller Casavatore från Montella kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kan jag resa från Rom till Montella med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Rom till Montella utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Bussar från Rom till Montella: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver