Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Marigliano

distanceAvstånd196 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 40 min
changesDirekt bussJa

Bussar från Rom till Marigliano är färdväg 196 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också.

Resetips

Bussar från Rom till Marigliano
Ta bussen till Marigliano. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Marigliano.
FAQs
Hur långt är det från Rom till Marigliano med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Marigliano till Rom är runt 196 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Rom till Marigliano är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Rom till Marigliano?
Restiden med buss från Rom till Marigliano kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 40 min.
Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Marigliano reser vidare från Marigliano. Många väljer att fortsätta resan från Marigliano till närliggande destinationer som Neapel, Salerno eller Caserta. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss till Marigliano besöker ofta även Neapel, Salerno eller Caserta. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Marigliano och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Rom till Marigliano om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Rom och Marigliano. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Rom till Marigliano så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Bussar från Rom till Marigliano: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver