Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Galați

distanceAvstånd1310 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Galați är resa 1310 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Galați.

Resetips

Bussar från Rom till Galați
Ta bussen till Galați. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Galați.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Galați och Rom med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Rom till Galați? Avståndet mellan Rom och Galați med buss är runt 1310 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rom till Galați kan du få.
Jag ska resa till Galați från Rom. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Rom till Galați kan det vara bra att veta att Roma Termini är mest populär bland resenärer som åker från Rom medan Galați är den mest populära busstation för resenärer som åker till Galați.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Rom och i Galați?

När du planerar din resa till Galați från Rom kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Rom är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. I Galați är den mest populära busstation Galați som ligger 3.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Galați besöker ofta även Otopeni, Bukarest eller Cluj-Napoca. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Galați och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Rom till Galați måste inte ta slut i Galați. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Galați är Otopeni, Bukarest eller Cluj-Napoca. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Otopeni, Bukarest eller Cluj-Napoca kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Rom till Galați med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Rom till Galați utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Rom till Galați.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Galați
Galati
Bekvämligheter
Galati
Bekvämligheter
Galati
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Galați: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver