JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
238 krIntercity Notte
111 krItabus
1000 krITA
tors
27 jan.
160 krIntercity Notte
133 krItabus
567 krITA
fre
28 jan.
271 krIntercity Notte
111 krItabus
822 krITA
lör
29 jan.
174 krIntercity Notte
106 krItabus
722 krITA
sön
30 jan.
307 krIntercity Notte
155 krItabus
822 krITA
mån
31 jan.
193 krIntercity
133 krItabus
722 krITA

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Ferrara

distanceAvstånd333 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 33 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss129 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar, Marino Autolinee eller Bus Center

Bussar från Rom till Ferrara är resa 333 km lång och tar i genomsnitt 5 h 33 min med våra partner som Flixbus, BlaBlaCar, Marino Autolinee eller Bus Center. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 106 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 129 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Ferrara.

Resetips: Bussar från Rom till Ferrara

Ta bussen till Ferrara. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Ferrara.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Rom till Ferrara vara?

Buss biljetter från Rom till Ferrara kan vara så billiga som 106 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Rom till Ferrara?

Buss biljetter från Rom till Ferrara brukar ha ett genomsnittspris på 129 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Ferrara och Rom om jag väljer att resa med buss?

När du reser från Rom till Ferrara med buss kan du räkna med att avståndet mellan Rom och Ferrara är ungefär 333 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittstiden för en resa från Rom till Ferrara med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Rom och Ferrara. På ett ungefär kan resan från Rom till Ferrara med buss ligga på 5 h 33 min.

Jag ska resa till Ferrara från Rom. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Rom till Ferrara är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Rom på Roma Termini och de flesta anländer till Ferrara på Ferrara.

Var ligger de mest populära busstationer i Rom för resa till Ferrara?

När du planerar din resa till Ferrara från Rom kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Rom är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. I Ferrara är den mest populära busstation Ferrara som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Rom och Ferrara?

När du ska boka en resa med buss från Rom till Ferrara kan du lita på att Flixbus, BlaBlaCar, Marino Autolinee eller Bus Center erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Ferrara snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Rom till Ferrara och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Rom till Ferrara?

Om du planerar att resa med buss från Rom till Ferrara kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Din buss resa från Rom till Ferrara måste inte ta slut i Ferrara. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Ferrara är Bologna, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Bologna, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Ferrara med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Bologna, Milan eller Neapel. Om du också vill upptäcka Bologna, Milan eller Neapel från Ferrara kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Rom och Ferrara?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Ferrara från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Ferrara och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Ferrara
Ferrara
Bekvämligheter
Ferrara
Bekvämligheter
Ferrara (P.le Stazione Ferroviaria)
Bekvämligheter
Ferrara, Stazione FS
Bekvämligheter
P.za Stazione FS
Bekvämligheter
Uscita A13 Ferrara Nord
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Ferrara: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver