JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
10 dec.
196 krRegionale
2576 krITA
sön
12 dec.
196 krRegionale
2858 krITA
mån
13 dec.
196 krRegionale
2858 krITA

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Capaccio

distanceAvstånd271 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Capaccio är färdväg 271 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Capaccio Scalo, Via Magna Grecia.

Resetips

Bussar från Rom till Capaccio
Ta bussen till Capaccio. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Capaccio.
FAQs
Hur långt är avståndet från Rom till Capaccio när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Capaccio till Rom är runt 271 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Rom till Capaccio är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Rom till Capaccio?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Rom är Roma Termini. I Capaccio är den mest populära busstation bland resenärer Capaccio Scalo, Via Magna Grecia.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Rom och i Capaccio?

Roma Termini är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Rom och den ligger 1.6 km från cityområdet. Den busstation i Capaccio som är mest populär bland resenärer är Capaccio Scalo, Via Magna Grecia som ligger 6.7 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Capaccio besöker ofta även Neapel, Salerno eller Casavatore. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Capaccio och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Capaccio reser vidare från Capaccio. Många väljer att fortsätta resan till från Capaccio till närliggande destinationer som Neapel, Salerno eller Casavatore. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Rom till Capaccio?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Capaccio från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Capaccio och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Capaccio
Capaccio Scalo (Via Magna Grecia)
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Capaccio: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver