JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
140 krIntercity
249 krFlixbus
2481 krITA
fre
3 dec.
161 krIntercity
Hitta priser
3153 krITA
lör
4 dec.
118 krIntercity
217 krFlixbus
531 krITA
tis
7 dec.
118 krIntercity
217 krFlixbus
2557 krITA

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Ariano Irpino

distanceAvstånd231 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss228 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Rom till Ariano Irpino är rutt 231 km lång och tar i genomsnitt 3 h 25 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 228 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 217 kr.

Resetips

Bussar från Rom till Ariano Irpino
Ta bussen till Ariano Irpino. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Ariano Irpino.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Rom till Ariano Irpino vara?
Buss biljetter från Rom till Ariano Irpino kan kosta så lite som 217 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Rom till Ariano Irpino.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Rom till Ariano Irpino?
Att resa med buss från Rom till Ariano Irpino kostar i genomsnitt 227 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Ariano Irpino och Rom med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Rom till Ariano Irpino? Avståndet mellan Rom och Ariano Irpino med buss är runt 231 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rom till Ariano Irpino kan du få.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Rom till Ariano Irpino med buss?
Restiden med buss från Rom till Ariano Irpino kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 25 min.
Hur många buss förbindelser per dag finns det mellan Rom och Ariano Irpino?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Rom till Ariano Irpino. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss biljetter från Rom till Ariano Irpino?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Rom till Ariano Irpino med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Ariano Irpino med buss reser ofta även till ställen som Foggia, Neapel eller Casavatore. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Ariano Irpino och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Rom till Ariano Irpino måste inte ta slut i Ariano Irpino. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Ariano Irpino är Foggia, Neapel eller Casavatore. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Foggia, Neapel eller Casavatore kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Rom till Ariano Irpino, kan jag resa med buss?
Det är inga problem att resa från Rom till Ariano Irpino utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Rom till Ariano Irpino. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Bussar från Rom till Ariano Irpino: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver