Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Pontevedra till Bern

distanceAvstånd1364 km
changesDirektbussJa

Bussar från Pontevedra till Bern är rutt 1364 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Pontevedra och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Pontevedra till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Pontevedra to Bern.
FAQs
Hur långt är avståndet mellan Pontevedra och Bern när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Pontevedra till Bern kan det vara bra att veta att Bern är ungefär 1364 km från Pontevedra när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Pontevedra till Bern är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilken busstation i Pontevedra bör jag resa från? Vilken busstation i Bern bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Pontevedra till Bern kan det vara bra att veta att Pontevedra är mest populär bland resenärer som åker från Pontevedra medan Bern, Schutzenmatte Hbf är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bern.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Pontevedra och i Bern?

Pontevedra är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Pontevedra och den ligger 1.2 km från cityområdet. Den busstation i Bern som är mest populär bland resenärer är Bern, Schutzenmatte Hbf som ligger 651 m från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Bern besöker ofta även Zürich, Paris eller Genève. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bern och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Pontevedra till Bern reser vidare från Bern. Många väljer att fortsätta resan till från Bern till närliggande destinationer som Zürich, Paris eller Genève. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Pontevedra till Bern, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Pontevedra och Bern. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Pontevedra till Bern så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Pontevedra
Bern
Pontevedra
Bekvämligheter
Pontevedra
Bekvämligheter
Pontevedra
Bekvämligheter
Pontevedra
Bekvämligheter
Pontevedra-vigo
Bekvämligheter

Bussar från Pontevedra till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver