Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Viseu och Bern

distanceAvstånd1413 km
changesDirektbussJa

Bussar från Viseu till Bern är färdväg 1413 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Viseu och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Viseu till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Viseu to Bern.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Bern och Viseu om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Viseu till Bern? Avståndet mellan Viseu och Bern med buss är runt 1413 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Viseu till Bern kan du få.
Jag ska resa till Bern från Viseu. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Viseu till Bern kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Viseu åker från Viseu och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf i Bern.

Hur långt från centrum i Viseu och i Bern ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Viseu kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Viseu som ligger 545 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bern kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bern är Bern, Schutzenmatte Hbf som ligger 651 m från cityområdet.

Många resenärer som anländer till Bern med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Zürich, Paris eller Genève. Om du också vill upptäcka Zürich, Paris eller Genève från Bern kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Bern besöker ofta även Zürich, Paris eller Genève. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bern och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Viseu till Bern om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Viseu och Bern. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Viseu till Bern så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Viseu
Bern
VISEU (Central Camionagem)
Bekvämligheter
Viseu
Bekvämligheter

Bussar från Viseu till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver