Bussresor till Östersund

lör 20 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Populära bussar till och från Östersund

Populära bussar till Östersund

Ljusdal till Östersund – buss

Direktbussar tillgängliga
Betjänas av
  • SJ

Buss till Östersund

Bussen till Östersund kan på många sätt vara en avkopplande resa medan den vackra svenska naturen viner förbi utanför fönstret. Väl i Östersund tar man sig enkelt fram med buss även inne i staden. Ibland kan det underlätta att ha någorlunda koll på busstider innan. Det går lätt och smidigt att ladda ned appen för Länstrafiken i Jämtland (LTR) i förväg för att snabbt kunna söka på busstider när det behövs.

Vilken är den största busstationen i Östersund?

När man tar tåg till Östersund från en annan stad anländer man oftast till Östersund Centralstation. Här både avgår och ankommer bussar och tåg. Förutom centralstationen finns andra busshållplatser i Östersund som stadens egen kollektivtrafik åker förbi med sina busslinjer. Ett exempel är Östersund busstation, som ligger precis i stadskärnan med gångavstånd till mataffär, café och butiker. Hit kan man åka för att gå längs med Östersunds vackra gator.

Vilka bussbolag kör till Östersund?

Bussbolaget som kör till Östersund är FlixBus. FlixBus bussar avgår från flera svenska städer och ombord på bussen finns toalett, bekväma säten, gratis WiFi och ofta även eluttag vid sätet. Om eluttag inte finns vid sätet kan man prata med chauffören när man behöver ladda sin telefon eller en annan enhet.

Varför ska man resa med buss till Östersund?

Från många städer går det att åka buss till Östersund utan byte. Att ta en direktresa gör restiden kortare än när man behöver spendera tid på att sitta och vänta på nästa tur. När man åker buss sitter man bekvämt och påverkas varken av järnvägsunderhåll eller eventuell trötthet framför ratten. Det är med andra ord ett skönt och praktiskt sätt att ta sig till Östersund på.

Innan du reser till Östersund med buss – bra att veta!

I Östersund kan man passa på att ta sig ut till den vackra ön Andersön. Här går det att bada överallt, begrunda de ålderdomliga träden och vandra längs med stranden. På Andersön finns reliker ända från stenåldern, exempelvis flera tusen år gamla boplatser. Andersön ligger väster om Östersund och Frösön. För den som hellre stannar i Östersunds stadskärna är ett besök på nationalmuseet Jamtli att rekommendera. Här finns utställningar och god mat att njuta av. Jamtli består av ett innemuseum och ett friluftsmuseum; båda är öppna året runt. Till Jamtli och andra spännande platser för aktiviteter kan man enkelt ta bussen i Östersund.

Bussbolag: Norrtåg eller Vy Bus4You till Östersund

Res till Östersund med Norrtåg eller Vy Bus4You bussar hos Omio. När du jämför tidtabeller och biljetter kan vi även visa dig andra alternativ med flera förbindelser eller andra färdsätt, om sådana finns.

Vy bus4you är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss till Östersund kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Var bussar till Östersund inte exakt det du letade efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemBussarBussresor till Östersund

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk