Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Linz till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linz to Zagreb.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Zagreb och Linz om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Linz till Zagreb med buss kan du räkna med att avståndet mellan Linz och Zagreb är ungefär 305 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Linz till Zagreb med buss?
Resetiden med buss från Linz till Zagreb kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 5 h 50 min.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Linz till Zagreb?

När man reser med buss från Linz till Zagreb är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Linz på Linz Hbf och de flesta anländer i Zagreb på Zagreb, Autobusni Kolodvor.

Var ligger de mest populära busstationer i Linz till Zagreb?

Linz Hbf är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Linz och den ligger 1 km från cityområdet. Den busstation i Zagreb som är mest populär bland resenärer är Zagreb, Autobusni Kolodvor som ligger 1 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Linz till Zagreb med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Linz till Zagreb med buss. När du ska åka till Zagreb från Linz kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Linz till Zagreb eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med buss från Linz till Zagreb?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Linz till Zagreb, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Linz till Zagreb kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Zagreb.
Planerar du att resa från Linz till Zagreb med buss? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Zagreb som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med buss från Linz till Zagreb reser vidare från Zagreb. Många väljer att fortsätta resan till från Zagreb till närliggande destinationer som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Hur kan jag från Linz till Zagreb om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Linz och Zagreb. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Linz till Zagreb så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Linz
Zagreb
Linz
Bekvämligheter
Linz
Bekvämligheter
Linz - Hbf
Bekvämligheter
Linz - Main Railway Station / Wissensturm
Bekvämligheter
Linz Hauptbahnhof (Wissensturm) Central Station
Bekvämligheter
Linz Hbf
Bekvämligheter

Bussar från Linz till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver