JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
19 okt.
Hitta priser
120 krNational Express
ons
20 okt.
175 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
tors
21 okt.
175 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
lör
23 okt.
174 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
sön
24 okt.
175 krCross Country
120 krNational Express
mån
25 okt.
174 krWest Midlands Railway
119 krNational Express
tis
26 okt.
175 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
ons
27 okt.
175 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
fre
29 okt.
174 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
lör
30 okt.
114 krWest Midlands Railway
120 krNational Express
sön
31 okt.
317 krCross Country
120 krNational Express

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Leicester till Coventry
Ta bussen till Coventry. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Leicester to Coventry.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Leicester till Coventry?
Buss biljetter från Leicester till Coventry kan vara så billiga som 119 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Leicester till Coventry ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 120 kr för att ta buss från Leicester till Coventry. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Coventry från Leicester.
Hur långt är avståndet mellan Leicester och Coventry när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Leicester till Coventry kan det vara bra att veta att Coventry är ungefär 36 kmifrån Leicester när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Leicester till Coventry är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Leicester till Coventry?
En buss resa från Leicester till Coventry har en genomsnittlig resetid på 45 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Leicester till Coventry så snabbt som möjligt.
Jag ska resa till Coventry från Leicester. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Leicester till Coventry är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Leicester på Leicester och de flesta anländer i Coventry på Coventry, Transport Museum (HS1).

Var ligger de mest populära busstationer i Leicester till Coventry?

När du åker från Leicester kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Leicester som ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Coventry kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Coventry är Coventry, Transport Museum (HS1) och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Leicester och Coventry?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Leicester till Coventry med buss. När du ska åka till Coventry från Leicester kan du resa med National Express. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Leicester till Coventry eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Leicester till Coventry?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Leicester till Coventry med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
När jag kommit fram till Coventry från Leicester med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Coventry?
Många av våra kunder som planerar en resa till Coventry med buss reser ofta även till ställen som London, Birmingham eller Luton. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Coventry och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Leicester och Coventry?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Leicester till Coventry utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Leicester
Coventry
Leicester
Bekvämligheter
Leicester (Coach Station)
Bekvämligheter
Leicester Fosse Park
Bekvämligheter
Leicester, Braunstone
Bekvämligheter

Bussar från Leicester till Coventry: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver