JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
288 krDeutsche Bahn
207 krFlixbus
fre
3 dec.
430 krDeutsche Bahn
337 krFlixbus
lör
4 dec.
288 krDeutsche Bahn
207 krFlixbus
sön
5 dec.
288 krDeutsche Bahn
185 krFlixbus
tis
7 dec.
288 krDeutsche Bahn
476 krFlixbus
tors
9 dec.
288 krDeutsche Bahn
207 krFlixbus
fre
10 dec.
364 krDeutsche Bahn
228 krFlixbus
lör
11 dec.
288 krDeutsche Bahn
109 krFlixbus
sön
12 dec.
299 krDeutsche Bahn
359 krFlixbus
mån
13 dec.
311 krThalys
109 krFlixbus
tis
14 dec.
299 krDeutsche Bahn
315 krFlixbus
ons
15 dec.
299 krDeutsche Bahn
315 krFlixbus
tors
16 dec.
257 krThalys
250 krFlixbus
fre
17 dec.
299 krDeutsche Bahn
185 krFlixbus
lör
18 dec.
299 krDeutsche Bahn
185 krFlixbus
sön
19 dec.
257 krThalys
185 krFlixbus
mån
20 dec.
538 krThalys
170 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Köln och Ghent

distanceAvstånd226 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss288 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Eurolines Germany

Bussar från Köln till Ghent är rutt 226 km lång och tar i genomsnitt 4 h 45 min med våra partner som Flixbus eller Eurolines Germany. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 288 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 185 kr. Resande avreser oftast från Köln Hbf och anländer till Ghent.

Resetips

Bussar från Köln till Ghent
Ta bussen till Ghent. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to Ghent.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köln till Ghent?
Buss biljetter från Köln till Ghent kan kosta så lite som 185 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Köln till Ghent.
Vad brukar priset på en buss biljett från Köln till Ghent ligga på?
Att resa med buss från Köln till Ghent kostar i genomsnitt 288 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Köln till Ghent med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Köln till Ghent? Avståndet mellan Köln och Ghent med buss är runt 226 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Köln till Ghent kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Köln till Ghent med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Köln och Ghent. På ett ungefär kan resan från Köln till Ghent med buss ligga på 4 h 45 min.
Vilken busstation i Köln bör jag resa från? Vilken busstation i Ghent bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Köln är Köln Hbf. I Ghent är den mest populära busstation bland resenärer Ghent.

Var ligger busstationer i Köln och i Ghent?

När du planerar din resa till Ghent från Köln kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Köln är Köln Hbf som ligger 1.2 km från cityområdet. I Ghent är den mest populära busstation Ghent som ligger 463 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Köln till Ghent med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Köln till Ghent med buss. När du ska åka till Ghent från Köln kan du resa med Flixbus eller Eurolines Germany. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Köln till Ghent eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med buss från Köln till Ghent?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Köln till Ghent, kolla in direkt buss från Köln till Ghent med BlaBlaCar. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Köln till Ghent som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Köln till Ghent?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köln till Ghent med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köln till Ghent på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Köln till Ghent reser vidare från Ghent. Många väljer att fortsätta resan från Ghent till närliggande destinationer som Bryssel, Brygge eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss från Köln till Ghent reser vidare från Ghent. Många väljer att fortsätta resan till från Ghent till närliggande destinationer som Bryssel, Brygge eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Köln och Ghent?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Köln till Ghent utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Ghent
Gent Station Sint-pieters, Sint-denijslaan Kiss+ride Zone
Bekvämligheter

Bussar från Köln till Ghent: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver