JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
997 krITA
fre
21 jan.
997 krITA
lör
22 jan.
1835 krKLM
sön
23 jan.
997 krITA
mån
24 jan.
1914 krKLM
tis
25 jan.
1112 krITA

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Frankfurt am Main till Bari

distanceAvstånd1183 km
durationGenomsnittlig restid med buss22 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss749 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Marino Autolinee

Bussar från Frankfurt am Main till Bari är resa 1183 km lång och tar i genomsnitt 22 h 30 min med våra partner som Flixbus eller Marino Autolinee. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 749 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 537 kr. Resande avreser oftast från Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips: Bussar från Frankfurt am Main till Bari

Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Frankfurt am Main to Bari.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Frankfurt am Main till Bari?

Buss biljetter från Frankfurt am Main till Bari kan vara så billiga som 537 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Frankfurt am Main till Bari?

Buss biljetter från Frankfurt am Main till Bari brukar ha ett genomsnittspris på 749 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Bari och Frankfurt am Main om jag väljer att resa med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Bari till Frankfurt am Main är runt 1183 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Frankfurt am Main till Bari är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar buss från Frankfurt am Main till Bari?

En buss resa från Frankfurt am Main till Bari har en genomsnittlig restid på 22 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Frankfurt am Main till Bari så snabbt som möjligt.

Jag ska resa till Bari från Frankfurt am Main. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Frankfurt am Main till Bari är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Frankfurt am Main på Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf och de flesta anländer till Bari på Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Var ligger busstationer i Frankfurt am Main och i Bari?

Du kan åka buss från Frankfurt am Main på Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf som ligger 10.8 km från cityområdet. När du kommer fram till Bari kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale), som ligger 1.6 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Frankfurt am Main och Bari?

När du ska boka en resa med buss från Frankfurt am Main till Bari kan du lita på att Flixbus eller Marino Autolinee erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Bari snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Frankfurt am Main till Bari och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Frankfurt am Main till Bari?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Frankfurt am Main och Bari. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Frankfurt am Main till Bari så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Frankfurt am Main till Bari, kan jag resa med buss?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bari från Frankfurt am Main. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Frankfurt am Main till Bari och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Frankfurt am Main till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver