Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Bordeaux till Bern

distanceAvstånd663 km
durationGenomsnittlig restid med buss14 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss420 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Bordeaux till Bern är rutt 663 km lång och tar i genomsnitt 14 h 25 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 392 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 420 kr. Resande avreser oftast från Bordeaux Saint-Jean och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf.

Resetips

Bussar från Bordeaux till Bern
Ta bussen till Bern. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bordeaux to Bern.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Bordeaux till Bern med buss?
Buss biljetter från Bordeaux till Bern kan kosta så lite som 392 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Bordeaux till Bern.
Vad brukar priset på en buss biljett från Bordeaux till Bern ligga på?
Att resa med buss från Bordeaux till Bern kostar i genomsnitt 419 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Bordeaux till Bern med buss?
Innan du planerar din resa från Bordeaux till Bern kan det vara bra att veta att Bern är ungefär 663 km från Bordeaux när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Bordeaux till Bern är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Bordeaux till Bern?
En buss resa från Bordeaux till Bern har en genomsnittlig restid på 14 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Bordeaux till Bern så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Bordeaux och Bern bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Bordeaux till Bern kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Bordeaux åker från Bordeaux Saint-Jean och anländer till Bern, Schutzenmatte Hbf i Bern.

Var ligger de mest populära busstationer i Bordeaux för resa till Bern?

Du kan åka buss från Bordeaux på Bordeaux Saint-Jean som ligger 2.5 km från cityområdet. När du kommer fram till Bern kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bern, Schutzenmatte Hbf, som ligger 651 m från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Bordeaux till Bern?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Bordeaux till Bern med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss från Bordeaux till Bern reser vidare från Bern. Många väljer att fortsätta resan från Bern till närliggande destinationer som Zürich, Paris eller Genève. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Bordeaux till Bern måste inte ta slut i Bern. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bern är Zürich, Paris eller Genève. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zürich, Paris eller Genève kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Bordeaux till Bern om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Bordeaux till Bern utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bern
Bern
Bekvämligheter
Bern
Bekvämligheter
Bern - Car-Terminal Neufeld
Bekvämligheter
Berna
Bekvämligheter

Bussar från Bordeaux till Bern: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver