De billigaste bussarna från Basel till Zürich

Visar tider och priser för 6 dec.

Cheapest

61 kr

Average

61 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Basel till Zürich kostar omkring 61 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 61 kr.

17:20Basel1tim.20 18:40Zürich
0 changes
61 kr1Enkelresa

Busstidtabell Basel till Zürich

Visar bussar för imorgon, mån 6 december
17:20Basel1tim.20 18:40Zürich
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
6 dec.
423 krSBB
tis
7 dec.
424 krSBB
ons
8 dec.
422 krSBB
tors
9 dec.
424 krSBB
fre
10 dec.
424 krSBB
lör
11 dec.
424 krSBB
sön
12 dec.
424 krSBB
mån
13 dec.
424 krSBB
tis
14 dec.
423 krSBB
ons
15 dec.
423 krSBB
tors
16 dec.
424 krSBB
fre
17 dec.
423 krSBB
lör
18 dec.
424 krSBB
sön
19 dec.
424 krSBB
mån
20 dec.
423 krSBB
tis
21 dec.
421 krSBB
ons
22 dec.
424 krSBB
tors
23 dec.
424 krSBB
fre
24 dec.
424 krSBB
lör
25 dec.
423 krSBB

De snabbaste bussarna från Basel till Zürich

Visar tider och priser för 6 dec.

Snabbaste resan

1 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 20 m

Bussar per dag

1

Distans

76 km

Av 1 bussar som avgår från Basel till Zürich dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 76 km på genomsnittligen 1 tim. 20 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 1 tim. 20 m .

De långsammaste bussarna tar 1 tim. 20 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

17:20Basel1tim.20 18:40Zürich
0 changes
61 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Basel och Zürich

distanceAvstånd76 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar, Flixbus eller SBB

Bussar från Basel till Zürich är rutt 76 km lång med våra partner som BlaBlaCar, Flixbus eller SBB. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Basel SBB och anländer till Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai.

Resetips

Bussar från Basel till Zürich
Ta bussen till Zürich. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Basel to Zürich.
FAQs
Hur långt är avståndet från Basel till Zürich när man åker med buss?
Innan du planerar din resa från Basel till Zürich kan det vara bra att veta att Zürich är ungefär 76 km från Basel när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Basel till Zürich är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Basel till Zürich?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Basel till Zürich åker de ofta från Basel SBB i Basel och kommer fram till Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai i Zürich. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Basel och Zürich i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Basel för resa till Zürich?

Om du planerar att resa med buss från Basel kan du räkna med att åka 1.7 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Basel SBB. När du anländer till Zürich kan du räkna med att resa 1.9 km från Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Basel till Zürich?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Basel till Zürich kan du ta buss med BlaBlaCar, Flixbus eller SBB. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Basel och Zürich för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta buss resor till Zürich från Basel?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Basel till Zürich, kolla in direkt buss från Basel till Zürich med BlaBlaCar. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Basel till Zürich som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Din buss resa från Basel till Zürich måste inte ta slut i Zürich. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Zürich är Paris, Milan eller München. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Milan eller München kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Basel till Zürich reser vidare från Zürich. Många väljer att fortsätta resan till från Zürich till närliggande destinationer som Paris, Milan eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Basel till Zürich?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Basel till Zürich utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Basel
Basel
Bekvämligheter

Bussar från Basel till Zürich: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver