JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
Hitta priser
1387 krAir Serbia
tors
2 dec.
763 krInfobus
897 krAir Serbia
fre
3 dec.
Hitta priser
1017 krAir Serbia
lör
4 dec.
763 krInfobus
951 krAegean Airlines
sön
5 dec.
Hitta priser
973 krAir Serbia
tis
7 dec.
763 krInfobus
777 krAegean Airlines
ons
8 dec.
Hitta priser
635 krAir Serbia
tors
9 dec.
763 krInfobus
1322 krAir Serbia
fre
10 dec.
Hitta priser
733 krAegean Airlines
lör
11 dec.
763 krInfobus
580 krAegean Airlines
mån
13 dec.
Hitta priser
580 krAegean Airlines
tis
14 dec.
Hitta priser
777 krAegean Airlines
ons
15 dec.
Hitta priser
635 krAir Serbia
fre
17 dec.
Hitta priser
580 krAegean Airlines
lör
18 dec.
763 krInfobus
1147 krAegean Airlines
sön
19 dec.
Hitta priser
1344 krAir Serbia
mån
20 dec.
Hitta priser
635 krAir Serbia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Aten till Belgrad

distanceAvstånd805 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss763 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Aten till Belgrad är färdväg 805 km lång och tar i genomsnitt 18 h med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 763 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 763 kr. Resande avreser oftast från Athens och anländer till Belgrade, NIS Petrol gas station Zmaj 2.

Resetips

Bussar från Aten till Belgrad
Ta bussen till Belgrad. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Belgrad.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Aten till Belgrad vara?
De billigaste buss biljetterna från Aten till Belgrad är 763 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Aten till Belgrad. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Aten till Belgrad?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Aten till Belgrad kan du vänta dig ett pris på 763 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Belgrad och Aten om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Aten till Belgrad? Avståndet mellan Aten och Belgrad med buss är runt 805 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Aten till Belgrad kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Aten till Belgrad med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Aten till Belgrad med buss är 18 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Aten till Belgrad.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Aten och Belgrad bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Aten till Belgrad kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Aten åker från Athens och anländer till Belgrade, NIS Petrol gas station Zmaj 2 i Belgrad.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Aten och i Belgrad?

Om du planerar att resa med buss från Aten kan du räkna med att åka 1.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Athens. När du anländer till Belgrad kan du räkna med att resa 8.1 km från Belgrade, NIS Petrol gas station Zmaj 2 till cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det mellan Aten och Belgrad?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Aten till Belgrad. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Aten till Belgrad?
Om du planerar att resa med buss från Aten till Belgrad kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Belgrad besöker ofta även Budapest, Sofia eller Wien. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Belgrad och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Belgrad med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Sofia eller Wien. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Belgrad och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Aten till Belgrad om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Aten till Belgrad utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Aten
Belgrad
Athens
Bekvämligheter
Athens
Bekvämligheter

Bussar från Aten till Belgrad: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver