Omios affiliateprogram

Tjäna provision
Låga avbokningskostnader (<2%)
Automatisk betalning i tid

Res med oss

Omio är en unik reseplattform som ger resenärer möjligheten att jämföra och boka resor med tåg, buss och flyg efter personliga resebehov. Med vårt partnerprogram kan du erbjuda din målgrupp Omio-upplevelsen och samtidigt tjäna pengar på deras bokningar genom att använda våra verktyg.

Nå ut till fler

API för sökning

Omios API gör det enklare att utforma spännande multimodala sökalternativ för dina kunder när de ska resa, och du kopplas samman med över 800 samarbetspartners.

Widgetar

Förbättra kundnöjdheten genom att placera Omio-widgeten på din webbplats.

Media

Du får tillgång till ett omfattande mediabibliotek, inklusive ett stort utbud av banderoller för just dina behov.

Vad säger våra partners?

Vanliga frågor

Varför ska du medverka i programmet?

När du deltar i vårt partnerprogram innebär det att du arbetar med en av världens snabbast växande reseplattformar. Vi erbjuder ett brett utbud av resor, unikt innehåll och hög konverteringsfrekvens.

Vem kan medverka i Omios partnerprogram?

Du är välkommen att delta i affiliateprogrammet om du har en webbplats, app eller en onlineresebyrå och är intresserad av att erbjuda det bästa utbudet av resealternativ. Vissa restriktioner och riktlinjer tillämpas. Du hittar dem i våra användarvillkor, som du hittar här: här .

Vad händer efter att jag har registrerat mig?

När du har skickat in din ansökan kommer vi att granska den och ge dig feedback inom 14 arbetsdagar.

Hur fungerar Omios mätning av konverteringar?

Du kommer att få en spårningslänk unik för dig. Genom detta unika affiliate-ID kan vi sedan identifiera och fördela omdirigeringar till ditt konto.

Vad är kostnaderna och fördelarna för affiliatepartners?

Dina intäkter från Omios partnerprogram bygger på antalet omdirigeringar du genererar. Hur mycket du tjänar beror på den marknad du riktar dig mot, samt ROI till följd av de genererade bokningarna. Detta innebär att du kommer att kompenseras för varje omdirigering du gör. Registreringen är kostnadsfri.

Vad ska du marknadsföra?

Eftersom de populäraste resorna skiljer sig mellan olika marknader är du välkommen att kontakta [email protected] om du har frågor eller specifika önskemål.

Vilken typ av integrationer är tillgängliga?

Vi erbjuder ett brett utbud av banners, anpassningsbara widgetlösningar, djuplänkar och sök-API.

Vad är Omios provisionsstruktur?

Uppdraget bygger på den marknadsförda marknaden samt den resulterande ROI:n. Modellen är helt prestationsbaserad, så ju mer kvalitativa omdirigeringar du gör, desto mer provision tjänar du. Vänligen kontakta [email protected] för mer information.

Hur och när betalas ersättningen?

Ersättningen betalas via banköverföring mellan 30 och 60 dagar efter det att fakturan har godkänts av Omio. I början av varje månad får du en rapport med bekräftade och betalbara omdirigeringar. Observera att banköverföring göras när du tjänat minst 100 Euro. Om denna miniminivå inte uppnås kommer dina intäkter att föras över till nästa månad.

Missade vi din fråga?

Vänligen mejla oss på [email protected]. Vi svarar gladeligen på frågor du har om ett partnerskap med Omio.

HemOmios affiliateprogram
Valuta
Språk