JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
920 krTrenitalia
1195 krMarino Autolinee
1382 krITA
sön
5 dec.
854 krTrenitalia
Hitta priser
926 krAlitalia
mån
6 dec.
1577 krTrenitalia
1228 krMarino Autolinee
815 krITA
tis
7 dec.
1577 krTrenitalia
Hitta priser
947 krITA
ons
8 dec.
1214 krTrenitalia
Hitta priser
1087 krITA
tors
9 dec.
854 krTrenitalia
Hitta priser
669 krITA
fre
10 dec.
961 krTrenitalia
Hitta priser
668 krITA

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Zürich och Bari

distanceAvstånd958 km
durationGenomsnittlig restid med flyg7 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg928 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagSwiss eller Alitalia

Flyg från Zürich till Bari är resa 958 km lång och tar i genomsnitt 7 h 20 min med våra partner som Swiss eller Alitalia. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 668 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 928 kr. Passagerare flyger oftast från Zurich Airport och landar på Bari Palese Airport.

Resetips

Flyg från Zürich till Bari
Ta ett flyg enkelt till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to Bari.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Zürich till Bari med flyg?
Det billigaste sättet att ta sig till Bari från Zürich är med flyg och det kan kosta så lite som 668 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Zürich till Bari.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Zürich till Bari?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 928 kr för att ta flyg från Zürich till Bari. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bari från Zürich.
Hur lång är sträckan mellan Bari och Zürich om jag väljer att resa med flyg?
När du reser från Zürich till Bari med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Zürich och Bari är ungefär 958 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Zürich till Bari med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Zürich till Bari med flyg är 7 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Zürich till Bari.
Jag ska snart resa till Bari från Zürich. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Zürich till Bari kan det vara bra att veta att Zurich Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Zürich medan Bari Palese Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Bari.

Varifrån kan jag ta flyg från Zürich till Bari?

Du kan hitta Zurich Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Zürich cirka 9.4 km från cityområdet. Den flygplats i Bari som är mest populär bland resenärer är Bari Palese Airport som ligger 7.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Zürich till Bari?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Zürich till Bari kan du ta flyg med Swiss eller Alitalia. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Zürich och Bari för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Zürich till Bari?
Om du planerar att resa med flyg från Zürich till Bari kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.

Flyg från Zürich till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver