Bussar Zürich München Hauptbahnhof

tors 11 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

De billigaste bussarna från Zürich till München Hauptbahnhof

Visar tider och priser för 14 apr.

Billigast

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
STUDENT AGENCY k.s.
20:503tim.50
Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai
00:40München, ZOB
246 kr1Enkelresa
0 byten

Busstider Zürich–München Hauptbahnhof

Visar bussar för imorgon, söndag 14 april
STUDENT AGENCY k.s.
20:503tim.50
Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai
00:40München, ZOB
0 bytendirekt

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 apr.
mån
15 apr.
tis
16 apr.
ons
17 apr.
tors
18 apr.
fre
19 apr.
lör
20 apr.
sön
21 apr.
mån
22 apr.
tis
23 apr.
ons
24 apr.
tors
25 apr.
fre
26 apr.
lör
27 apr.
sön
28 apr.
mån
29 apr.
tis
30 apr.
ons
01 maj
tors
02 maj
fre
03 maj
lör
04 maj

De snabbaste bussarna från Zürich till München Hauptbahnhof

Visar tider och priser för 14 apr.

Snabbaste resan

3 tim. 50 m

Genomsnittligt

3 tim. 50 m

Bussar per dag

1

Distans

241 km

Av 1 bussar som avgår från Zürich till München Hauptbahnhof dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
STUDENT AGENCY k.s.
20:503tim.50
Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai
00:40München, ZOB
246 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Zürich till München Hauptbahnhof

distanceAvstånd240 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss299 kr
frequencyAntal Buss8 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 8 direkt bussar per dag
carriersBussbolagRedCoach, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar, FlixBus, BlaBlaCar Bus, Deutsche Bahn, Ourbus eller Student Agency

Bussresor från Zürich till München Hauptbahnhof är 240 km lång och tar i genomsnitt 3 h 50 min med våra partners som RedCoach, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar, FlixBus, BlaBlaCar Bus, Deutsche Bahn, Ourbus eller Student Agency. Normalt går det det finns 8 bussar dagligen. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 184 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 299 kr.

Bussbolag: FlixBus eller Deutsche Bahn från Zürich till München Hauptbahnhof

Res med FlixBus eller Deutsche Bahn bussar från Zürich till München Hauptbahnhof till fantastiska priser. Omio hittar och biljetter till över 1 000 resebolag åt dig; allt på en plats.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Zürich till München Hauptbahnhof buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 50 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Zürich till München Hauptbahnhof

Restips: Ta bussen till München Hauptbahnhof. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to München Hauptbahnhof.
FAQs
Innan du planerar din resa från Zürich till München Hauptbahnhof kan det vara bra att veta att München Hauptbahnhof är ungefär 240 km från Zürich när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Zürich till München Hauptbahnhof är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En bussresa från Zürich till München Hauptbahnhof har en genomsnittlig restid på 3 h 50 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Zürich till München Hauptbahnhof så snabbt som möjligt.
I genomsnitt går det finns 8 bussar om dagen från Zürich till München Hauptbahnhof. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Zürich till München Hauptbahnhof buss avgår klockan 07: 30   och sista buss från Zürich till München Hauptbahnhof går klockan 19: 50. Kolla de senaste busstidtabeller från Zürich till München Hauptbahnhof hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är inga problem att resa från Zürich till München Hauptbahnhof utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Zürich till München Hauptbahnhof. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Bussar från Zürich till München Hauptbahnhof: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar i TysklandBussar Zürich München Hauptbahnhof

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk