Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Vietri sul Mare och Bari

distanceAvstånd185 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Vietri sul Mare till Bari är rutt 185 km lång med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Vietri sul Mare-Amalfi och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Vietri sul Mare till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Vietri sul Mare to Bari.
FAQs
Hur långt är det från Vietri sul Mare till Bari med buss?
Innan du planerar din resa från Vietri sul Mare till Bari kan det vara bra att veta att Bari är ungefär 185 km från Vietri sul Mare när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Vietri sul Mare till Bari är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Vietri sul Mare till Bari med buss?
Restiden med buss från Vietri sul Mare till Bari kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är NaN h NaN min.
Jag ska resa till Bari från Vietri sul Mare. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Vietri sul Mare är Vietri sul Mare-Amalfi. I Bari är den mest populära busstation bland resenärer Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Hur långt från centrum i Vietri sul Mare och i Bari ligger de mest populära busstationer?

När du planerar din resa till Bari från Vietri sul Mare kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Vietri sul Mare är Vietri sul Mare-Amalfi som ligger 667 m från cityområdet. I Bari är den mest populära busstation Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det från Vietri sul Mare till Bari?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Vietri sul Mare till Bari är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Din buss resa från Vietri sul Mare till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kan jag resa från Vietri sul Mare till Bari med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Vietri sul Mare till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Vietri sul Mare till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Populäraste destinationerna