JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
119 krRegionale
54 krItabus
fre
3 dec.
119 krRegionale
54 krItabus
lör
4 dec.
119 krRegionale
54 krItabus
sön
5 dec.
119 krRegionale
54 krItabus
mån
6 dec.
119 krRegionale
54 krItabus
tis
7 dec.
119 krRegionale
54 krItabus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Turin till Rho Fiera
Ta bussen till Rho Fiera. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Turin to Rho Fiera.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Turin till Rho Fiera vara?
Buss biljetter från Turin till Rho Fiera kan vara så billiga som 54 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en buss biljett från Turin till Rho Fiera ligga på?
Buss biljetter till Rho Fiera från Turin kostar 62 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Turin till Rho Fiera och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Turin till Rho Fiera när man åker med buss?
När du reser från Turin till Rho Fiera med buss kan du räkna med att avståndet mellan Turin och Rho Fiera är ungefär 120 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Turin till Rho Fiera med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Turin till Rho Fiera buss är 1 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Turin till Rho Fiera.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Turin till Rho Fiera?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Turin till Rho Fiera om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Rho Fiera från Turin med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Rho Fiera?
Din buss resa från Turin till Rho Fiera måste inte ta slut i Rho Fiera. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rho Fiera är Milan, Novara eller Gallarate. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Novara eller Gallarate kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Turin till Rho Fiera med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Turin och Rho Fiera. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Turin till Rho Fiera så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Turin
Torino (C.so V.emanuele Ii,131h/autostazione)
Bekvämligheter

Bussar från Turin till Rho Fiera: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver