JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
fre
21 jan.
477 krTrenitalia
592 krMarino Autolinee
lör
22 jan.
729 krTrenitalia
Hitta priser
sön
23 jan.
729 krTrenitalia
Hitta priser
mån
24 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
tis
25 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
ons
26 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
tors
27 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
fre
28 jan.
477 krTrenitalia
592 krMarino Autolinee
lör
29 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
sön
30 jan.
477 krTrenitalia
Hitta priser
tis
1 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser
ons
2 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser
tors
3 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser
fre
4 feb.
477 krTrenitalia
592 krMarino Autolinee
lör
5 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser
mån
7 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser
tis
8 feb.
477 krTrenitalia
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Turin till Zürich

distanceAvstånd263 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss592 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Marino Autolinee eller BlaBlaCar

Bussar från Turin till Zürich är rutt 263 km lång och tar i genomsnitt 6 h 25 min med våra partner som Flixbus, Marino Autolinee eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 592 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 592 kr. Resande avreser oftast från Torino Porta Nuova och anländer till Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai.

Resetips: Bussar från Turin till Zürich

Ta bussen till Zürich. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Turin to Zürich.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Turin till Zürich?

Buss biljetter från Turin till Zürich kan vara så billiga som 592 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar buss från Turin till Zürich i genomsnitt?

Buss biljetter till Zürich från Turin kostar 592 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Turin till Zürich och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet mellan Turin och Zürich när man reser med buss?

När du reser med buss från Turin till Zürich kommer sträckan att ligga på cirka 263 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Turin till Zürich i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar det att resa från Turin till Zürich med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Turin till Zürich är 6 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Turin till Zürich.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Turin och Zürich bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Turin är Torino Porta Nuova. I Zürich är den mest populära busstation bland resenärer Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai.

Var ligger de mest populära busstationer i Turin för resa till Zürich?

Om du planerar att resa med buss från Turin kan du räkna med att åka 1.2 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Torino Porta Nuova. När du anländer till Zürich kan du räkna med att resa 1.9 km från Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Turin till Zürich?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Turin till Zürich med buss. När du ska åka till Zürich från Turin kan du resa med Flixbus, Marino Autolinee eller BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Turin till Zürich eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Turin till Zürich?

Om du planerar att resa med buss från Turin till Zürich kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Zürich besöker ofta även Paris, Milan eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Zürich och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som planerar en resa till Zürich med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller München. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zürich och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Turin till Zürich om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Turin till Zürich utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Turin till Zürich. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Turin
Torino (C.so V.emanuele Ii,131h/autostazione)
Bekvämligheter

Bussar från Turin till Zürich: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver