Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Turin till Focșani
Ta bussen till Focșani. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Turin to Focșani.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Focșani och Turin med buss?
När du reser med buss från Turin till Focșani kommer sträckan att ligga på cirka 1520 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Turin till Focșani i förväg genom Omio.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Turin och Focșani borde jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Turin till Focșani åker de ofta från Torino Porta Nuova i Turin och kommer fram till Focşani, Autogara i Focșani. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Turin och Focșani i förväg.

Hur långt ifrån cityområdena i Turin och Focșani ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Turin kan du räkna med att åka 1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Torino Porta Nuova. När du anländer i Focșani kan du räkna med att resa 1 km från Focşani, Autogara till cityområdet.

När jag kommit fram till Focșani från Turin med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Focșani?
Många av våra kunder som planerar en resa till Focșani med buss reser ofta även till ställen som. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Focșani och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Turin till Focșani om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Turin och Focșani. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Turin till Focșani så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Turin
Torino (C.so V.emanuele Ii,131h/autostazione)
Bekvämligheter

Bussar från Turin till Focșani: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver