Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Tarsia till Bari

distanceAvstånd173 km
changesDirektbussJa

Bussar från Tarsia till Bari är rutt 173 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Tarsia och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Tarsia till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Tarsia to Bari.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Bari och Tarsia med buss?
Innan du planerar din resa från Tarsia till Bari kan det vara bra att veta att Bari är ungefär 173 km från Tarsia när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Tarsia till Bari är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Tarsia till Bari?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Tarsia till Bari kan det vara bra att veta att Tarsia är mest populär bland resenärer som åker från Tarsia medan Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bari.

Var ligger busstationer i Tarsia och i Bari?

Du kan åka buss från Tarsia på Tarsia som ligger 4.2 km från cityområdet. När du kommer fram till Bari kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale), som ligger 1.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Tarsia och Bari?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Tarsia till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Tarsia
Bari
Tarsia
Bekvämligheter
Tarsia
Bekvämligheter
Tarsia (Svincolo A3 - Hotel Ferramonti)
Bekvämligheter

Bussar från Tarsia till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver