Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Taranto och Ferrandina

distanceAvstånd65 km
changesDirektbussJa

Bussar från Taranto till Ferrandina är rutt 65 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Taranto, Porto Mercantile och anländer till Ferrandina, SS 407 (Stazione di Servizio " ESSO" ).

Resetips: Bussar från Taranto till Ferrandina

Ta bussen till Ferrandina. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Taranto to Ferrandina.
FAQs

Hur långt är det från Taranto till Ferrandina med buss?

Innan du planerar din resa från Taranto till Ferrandina kan det vara bra att veta att Ferrandina är ungefär 65 km från Taranto när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Taranto till Ferrandina är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Taranto och Ferrandina bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Taranto till Ferrandina kan det vara bra att veta att Taranto, Porto Mercantile är mest populär bland resenärer som åker från Taranto medan Ferrandina, SS 407 (Stazione di Servizio " ESSO" ) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Ferrandina.

Var ligger de mest populära busstationer i Taranto för resa till Ferrandina?

När du åker från Taranto kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Taranto, Porto Mercantile som ligger 743 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Ferrandina kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Ferrandina är Ferrandina, SS 407 (Stazione di Servizio " ESSO" ) som ligger 4 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss från Taranto till Ferrandina reser vidare från Ferrandina. Många väljer att fortsätta resan från Ferrandina till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Din buss resa från Taranto till Ferrandina måste inte ta slut i Ferrandina. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Ferrandina är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!

Hur kan jag från Taranto till Ferrandina om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Taranto och Ferrandina. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Taranto till Ferrandina så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Taranto
Ferrandina
Porto Mercantile, Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto, Porto Mercantile
Bekvämligheter

Bussar från Taranto till Ferrandina: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver