Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Spezzano Albanese och Bari

distanceAvstånd167 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss163 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Spezzano Albanese till Bari är rutt 167 km lång och tar i genomsnitt 3 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 163 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 143 kr.

Resetips

Bussar från Spezzano Albanese till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Spezzano Albanese to Bari.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Spezzano Albanese till Bari?
De billigaste buss biljetterna från Spezzano Albanese till Bari är 143 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Spezzano Albanese till Bari. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Spezzano Albanese till Bari i genomsnitt?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Spezzano Albanese till Bari kan du vänta dig ett pris på 163 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Spezzano Albanese och Bari när man reser med buss?
När du reser från Spezzano Albanese till Bari med buss kan du räkna med att avståndet mellan Spezzano Albanese och Bari är ungefär 167 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Spezzano Albanese till Bari med buss?
Restiden med buss från Spezzano Albanese till Bari kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 40 min.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Spezzano Albanese till Bari?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Spezzano Albanese och Bari. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Spezzano Albanese till Bari så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Spezzano Albanese till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Spezzano Albanese till Bari om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Spezzano Albanese till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Spezzano Albanese
Bari
Spezzano Albanese Scalo, Distributore Q8 Amato
Bekvämligheter
Spezzano Scalo (Ss 19 - Area Servizio Q8)
Bekvämligheter
Spezzano albanese Terme
Bekvämligheter

Bussar från Spezzano Albanese till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver