Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Sicignano degli Alburni till Bari

distanceAvstånd144 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Sicignano degli Alburni till Bari är resa 144 km lång med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Sicignano Degli Alburni och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Sicignano degli Alburni till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sicignano degli Alburni to Bari.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Bari och Sicignano degli Alburni med buss?
När du reser med buss från Sicignano degli Alburni till Bari kommer sträckan att ligga på cirka 144 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Sicignano degli Alburni till Bari i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Sicignano degli Alburni till Bari med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Sicignano degli Alburni och Bari. På ett ungefär kan resan från Sicignano degli Alburni till Bari med buss ligga på NaN h NaN min.
Vilka är de mest använda busstationer i Sicignano degli Alburni och i Bari?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Sicignano degli Alburni till Bari åker de ofta från Sicignano Degli Alburni i Sicignano degli Alburni och kommer fram till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) i Bari. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Sicignano degli Alburni och Bari i förväg.

Var ligger busstationer i Sicignano degli Alburni och i Bari?

När du åker från Sicignano degli Alburni kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Sicignano Degli Alburni som ligger 5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur många buss förbindelser finns det mellan Sicignano degli Alburni och Bari om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Sicignano degli Alburni till Bari. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kan jag resa från Sicignano degli Alburni till Bari med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Sicignano degli Alburni till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Sicignano degli Alburni
Bari
Sicignano degli Alburni, SV. A3 Sicignano
Bekvämligheter

Bussar från Sicignano degli Alburni till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver