Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Scandicci till Rom

distanceAvstånd232 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss97 kr
changesDirekt bussJa

Bussar från Scandicci till Rom är färdväg 232 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 97 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 76 kr.

Resetips

Bussar från Scandicci till Rom
Ta bussen till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Scandicci to Rom.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Scandicci till Rom?
De billigaste buss biljetterna från Scandicci till Rom är 76 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Scandicci till Rom. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Scandicci till Rom?
Buss biljetter från Scandicci till Rom brukar ha ett genomsnittspris på 97 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan Rom och Scandicci om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Scandicci till Rom? Avståndet mellan Scandicci och Rom med buss är runt 232 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Scandicci till Rom kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Scandicci till Rom?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Scandicci till Rom med buss är 3 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Scandicci till Rom.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Scandicci till Rom?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Scandicci till Rom med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Scandicci till Rom på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med buss reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss till Rom besöker ofta även Milan, Florens eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Rom och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Scandicci till Rom om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Att resa från Scandicci till Rom utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Scandicci till Rom.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Scandicci
Scandicci
Bekvämligheter

Bussar från Scandicci till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver