JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
244 krIntercity
164 krFlixbus
fre
21 jan.
244 krIntercity
274 krFlixbus
lör
22 jan.
211 krIntercity
219 krFlixbus
sön
23 jan.
357 krIntercity
219 krFlixbus
mån
24 jan.
211 krIntercity
274 krFlixbus
ons
26 jan.
211 krIntercity
274 krFlixbus
tors
27 jan.
189 krIntercity
197 krFlixbus
fre
28 jan.
189 krIntercity
274 krFlixbus
lör
29 jan.
189 krIntercity
274 krFlixbus
sön
30 jan.
357 krIntercity
219 krFlixbus
tors
3 feb.
167 krIntercity
164 krFlixbus
fre
4 feb.
189 krIntercity
219 krFlixbus
lör
5 feb.
167 krIntercity
307 krFerrovie del Gargano
sön
6 feb.
279 krIntercity
307 krFerrovie del Gargano

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan San Severo och Rom

distanceAvstånd240 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss228 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFerrovie del Gargano, Flixbus, Marino Autolinee, Ferrovie del Gargano eller BlaBlaCar

Bussar från San Severo till Rom är färdväg 240 km lång och tar i genomsnitt 4 h 20 min med våra partner som Ferrovie del Gargano, Flixbus, Marino Autolinee, Ferrovie del Gargano eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 228 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 164 kr. Resande avreser oftast från San Severo och anländer till Rome, Termini (G).

Resetips: Bussar från San Severo till Rom

Ta bussen till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från San Severo to Rom.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från San Severo till Rom vara?

Buss biljetter från San Severo till Rom kan kosta så lite som 164 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från San Severo till Rom.

Hur mycket kostar buss från San Severo till Rom i genomsnitt?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 228 kr för att ta buss från San Severo till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från San Severo.

Hur långt är avståndet mellan San Severo och Rom när man reser med buss?

Innan du planerar din resa från San Severo till Rom kan det vara bra att veta att Rom är ungefär 240 km från San Severo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från San Severo till Rom är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från San Severo till Rom?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan San Severo och Rom. På ett ungefär kan resan från San Severo till Rom med buss ligga på 4 h 20 min.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i San Severo och Rom bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från San Severo till Rom kan det vara bra att veta att San Severo är mest populär bland resenärer som åker från San Severo medan Rome, Termini (G) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Rom.

Var ligger busstationer i San Severo och i Rom?

Om du planerar att resa med buss från San Severo kan du räkna med att åka 1.5 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, San Severo. När du anländer till Rom kan du räkna med att resa 1.5 km från Rome, Termini (G) till cityområdet.

Vilka kan ta mig från San Severo till Rom med buss?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från San Severo till Rom med buss. När du ska åka till Rom från San Severo kan du resa med Ferrovie del Gargano, Flixbus, Marino Autolinee, Ferrovie del Gargano eller BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från San Severo till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från San Severo till Rom?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från San Severo till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många resenärer som anländer till Rom med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med buss reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från San Severo till Rom om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan San Severo och Rom. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från San Severo till Rom så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

San Severo
S. Severo
Bekvämligheter
San Severo
Bekvämligheter
San Severo
Bekvämligheter
Stazione FS, San Severo
Bekvämligheter

Bussar från San Severo till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver