Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rosarno och Basel

distanceAvstånd1217 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rosarno till Basel är färdväg 1217 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Rosarno och anländer till Basel.

Resetips

Bussar från Rosarno till Basel
Ta bussen till Basel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rosarno to Basel.
FAQs
Hur långt är avståndet mellan Rosarno och Basel när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Rosarno till Basel? Avståndet mellan Rosarno och Basel med buss är runt 1217 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rosarno till Basel kan du få.
Vilken busstation i Rosarno bör jag resa från? Vilken busstation i Basel bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Rosarno till Basel åker de ofta från Rosarno i Rosarno och kommer fram till Basel i Basel. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Rosarno och Basel i förväg.

Var ligger busstationer i Rosarno och i Basel?

Rosarno är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Rosarno och den ligger 916 m från cityområdet. Den busstation i Basel som är mest populär bland resenärer är Basel som ligger 1.2 km från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Basel med buss reser ofta även till ställen som Zürich, Paris eller Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Basel och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss till Basel besöker ofta även Zürich, Paris eller Milan. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Basel och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Rosarno till Basel med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Basel från Rosarno. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rosarno till Basel och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rosarno
Basel
Rosarno
Bekvämligheter
Rosarno
Bekvämligheter
Rosarno I
Bekvämligheter

Bussar från Rosarno till Basel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver