Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rom och Palma Campania

distanceAvstånd206 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss65 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Palma Campania är rutt 206 km lång och tar i genomsnitt 2 h 35 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 65 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 54 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Palma Campania.

Resetips

Bussar från Rom till Palma Campania
Ta bussen till Palma Campania. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Palma Campania.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Rom till Palma Campania?
Det billigaste sättet att ta sig till Palma Campania från Rom är med buss och det kan kosta så lite som 54 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Rom till Palma Campania.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Rom till Palma Campania?
Buss biljetter från Rom till Palma Campania brukar ha ett genomsnittspris på 65 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Rom till Palma Campania med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Rom till Palma Campania? Avståndet mellan Rom och Palma Campania med buss är runt 206 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rom till Palma Campania kan du få.
Hur lång tid tar buss från Rom till Palma Campania?
Den genomsnittliga restiden med buss från Rom till Palma Campania är 2 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Rom till Palma Campania.
Jag ska resa till Palma Campania från Rom. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Rom till Palma Campania kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Rom åker från Roma Termini och anländer till Palma Campania i Palma Campania.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Rom och i Palma Campania?

När du åker från Rom kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Palma Campania kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Palma Campania är Palma Campania som ligger 986 m från cityområdet.

Hur köper jag buss biljetter från Rom till Palma Campania?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Rom och Palma Campania. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Rom till Palma Campania så smidig som möjligt.
Din buss resa från Rom till Palma Campania måste inte ta slut i Palma Campania. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Palma Campania är Salerno, Neapel eller Caserta. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Salerno, Neapel eller Caserta kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Rom till Palma Campania måste inte ta slut i Palma Campania. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Palma Campania är Salerno, Neapel eller Caserta. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Salerno, Neapel eller Caserta kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Rom till Palma Campania?
Att resa från Rom till Palma Campania utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Rom till Palma Campania.

Bussar från Rom till Palma Campania: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver