Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rom och Baronissi

distanceAvstånd229 km
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Baronissi är färdväg 229 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också.

Resetips

Bussar från Rom till Baronissi
Ta bussen till Baronissi. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Baronissi.
FAQs
Hur långt är avståndet från Rom till Baronissi när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Baronissi till Rom är runt 229 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Rom till Baronissi är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Många resenärer som anländer till Baronissi med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Salerno, Neapel eller Avellino. Om du också vill upptäcka Salerno, Neapel eller Avellino från Baronissi kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din buss resa från Rom till Baronissi måste inte ta slut i Baronissi. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Baronissi är Salerno, Neapel eller Avellino. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Salerno, Neapel eller Avellino kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Rom till Baronissi om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Baronissi från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Baronissi och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Rom till Baronissi: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver