Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Pompei och Bari

distanceAvstånd202 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss232 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagMiccolis

Bussar från Pompei till Bari är färdväg 202 km lång och tar i genomsnitt 3 h 45 min med våra partner som Miccolis. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 232 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 179 kr. Resande avreser oftast från Pompei och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Pompei till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Pompei to Bari.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Pompei till Bari med buss?
De billigaste buss biljetterna från Pompei till Bari är 179 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Pompei till Bari. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Pompei till Bari i genomsnitt?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Pompei till Bari kan du vänta dig ett pris på 232 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Pompei till Bari när man åker med buss?
Innan du planerar din resa från Pompei till Bari kan det vara bra att veta att Bari är ungefär 202 km från Pompei när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Pompei till Bari är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Pompei till Bari med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Pompei till Bari med buss är 3 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Pompei till Bari.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Pompei och Bari bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Pompei är Pompei. I Bari är den mest populära busstation bland resenärer Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Var ligger de mest populära busstationer i Pompei för resa till Bari?

När du åker från Pompei kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Pompei som ligger 322 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Pompei till Bari?
När du ska boka en resa med buss från Pompei till Bari kan du lita på att Miccolis erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Bari snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Pompei till Bari och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur många buss förbindelser per dag finns det mellan Pompei och Bari?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Pompei till Bari är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss biljetter från Pompei till Bari?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Pompei och Bari. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Pompei till Bari så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Pompei och Bari?
Att resa från Pompei till Bari utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Pompei till Bari.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Pompei
Bari
Pompei
Bekvämligheter

Bussar från Pompei till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver