Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Monasterace och Bari

distanceAvstånd297 km
changesDirekt bussJa

Bussar från Monasterace till Bari är rutt 297 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Monasterace-Stilo och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Monasterace till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Monasterace to Bari.
FAQs
Hur långt är avståndet från Monasterace till Bari när man åker med buss?
När du reser från Monasterace till Bari med buss kan du räkna med att avståndet mellan Monasterace och Bari är ungefär 297 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vilka är de mest använda busstationer i Monasterace och i Bari?

När man reser med buss från Monasterace till Bari är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Monasterace på Monasterace-Stilo och de flesta anländer till Bari på Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Hur långt från centrum i Monasterace och i Bari ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Monasterace kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Monasterace-Stilo som ligger 2.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Monasterace till Bari reser vidare från Bari. Många väljer att fortsätta resan till från Bari till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Monasterace till Bari med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bari från Monasterace. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Monasterace till Bari och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Monasterace till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver