Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Modugno till Bari

distanceAvstånd6 km
durationGenomsnittlig restid med buss37 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss17 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Modugno till Bari är resa 6 km lång och tar i genomsnitt 37 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 17 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 17 kr. Resande avreser oftast från Modugno A. L. Station och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Modugno till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Modugno to Bari.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Modugno till Bari?
Det billigaste sättet att ta sig till Bari från Modugno är med buss och det kan kosta så lite som 17 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Modugno till Bari.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Modugno till Bari?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 17 kr för att ta buss från Modugno till Bari. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bari från Modugno.
Hur lång är sträckan mellan Bari och Modugno om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Modugno till Bari? Avståndet mellan Modugno och Bari med buss är runt 6 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Modugno till Bari kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Modugno till Bari med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Modugno och Bari. På ett ungefär kan resan från Modugno till Bari med buss ligga på 37 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Modugno och Bari bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Modugno till Bari kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Modugno åker från Modugno A. L. Station och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) i Bari.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Modugno och i Bari?

Modugno A. L. Station är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Modugno och den ligger 1.2 km från cityområdet. Den busstation i Bari som är mest populär bland resenärer är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Modugno till Bari?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Modugno till Bari om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din buss resa från Modugno till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Modugno till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Modugno och Bari?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bari från Modugno. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Modugno till Bari och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Modugno till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver