JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
1503 krFlixbus
1691 krRyanair
mån
6 dec.
Hitta priser
767 krRyanair
tis
7 dec.
Hitta priser
361 krRyanair
ons
8 dec.
735 krFlixbus
428 krRyanair
tors
9 dec.
625 krFlixbus
90 krRyanair
fre
10 dec.
735 krFlixbus
90 krRyanair
lör
11 dec.
823 krFlixbus
90 krRyanair
sön
12 dec.
625 krFlixbus
408 krIberia
mån
13 dec.
Hitta priser
90 krRyanair
tis
14 dec.
Hitta priser
90 krRyanair
ons
15 dec.
592 krFlixbus
225 krRyanair
tors
16 dec.
658 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
17 dec.
878 krBlaBlaCar Bus
169 krRyanair
lör
18 dec.
856 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
19 dec.
812 krFlixbus
441 krAir Europa
mån
20 dec.
702 krFlixbus
169 krRyanair
tis
21 dec.
922 krFlixbus
169 krRyanair
ons
22 dec.
856 krFlixbus
335 krRyanair
tors
23 dec.
856 krFlixbus
327 krRyanair
fre
24 dec.
812 krFlixbus
213 krRyanair
lör
25 dec.
823 krFlixbus
441 krAir Europa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Madrid och Bryssel

distanceAvstånd1316 km
durationGenomsnittlig restid med buss20 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss890 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, Alsa eller Ouibus

Bussar från Madrid till Bryssel är färdväg 1316 km lång och tar i genomsnitt 20 h 15 min med våra partner som Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, Alsa eller Ouibus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 890 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 625 kr. Resande avreser oftast från Madrid-Puerta de Atocha och anländer till Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Resetips

Bussar från Madrid till Bryssel
Ta bussen till Bryssel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Bryssel.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Madrid till Bryssel?
Buss biljetter från Madrid till Bryssel kan kosta så lite som 625 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Madrid till Bryssel.
Hur mycket kostar buss från Madrid till Bryssel i genomsnitt?
Buss biljetter från Madrid till Bryssel brukar ha ett genomsnittspris på 890 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan Bryssel och Madrid om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bryssel till Madrid är runt 1316 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Madrid till Bryssel är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Madrid till Bryssel med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Madrid till Bryssel med buss är 20 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Madrid till Bryssel.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Madrid och Bryssel bör jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Madrid till Bryssel åker de ofta från Madrid-Puerta de Atocha i Madrid och kommer fram till Brussels, Brussels South (Gare du Midi) i Bryssel. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Madrid och Bryssel i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Madrid och i Bryssel?

Madrid-Puerta de Atocha är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Madrid och den ligger 1.6 km från cityområdet. Den busstation i Bryssel som är mest populär bland resenärer är Brussels, Brussels South (Gare du Midi) som ligger 2.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Madrid och Bryssel?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Madrid till Bryssel med buss. När du ska åka till Bryssel från Madrid kan du resa med Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, Alsa eller Ouibus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Madrid till Bryssel eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Madrid till Bryssel?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Madrid till Bryssel om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Bryssel besöker ofta även Paris, Amsterdam eller London. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bryssel och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Madrid till Bryssel reser vidare från Bryssel. Många väljer att fortsätta resan till från Bryssel till närliggande destinationer som Paris, Amsterdam eller London. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Madrid och Bryssel?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bryssel från Madrid. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Madrid till Bryssel och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Madrid
Bryssel
Madrid America
Bekvämligheter
Madrid Est. Sur
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna 6<br>Busslinjerna 8, 102, 113, 148, 152, 156, N11<br>Förortståglinje C1, C5, C7, C10