Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Locri till Bari

distanceAvstånd323 km
changesDirektbussJa

Bussar från Locri till Bari är rutt 323 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Locri och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Locri till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Locri to Bari.
FAQs
Hur långt är avståndet från Locri till Bari när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bari till Locri är runt 323 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Locri till Bari är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Jag ska resa till Bari från Locri. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Locri till Bari kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Locri åker från Locri och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) i Bari.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Locri och i Bari?

Om du planerar att resa med buss från Locri kan du räkna med att åka 911 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Locri. När du anländer till Bari kan du räkna med att resa 1.6 km från Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) till cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss från Locri till Bari reser vidare från Bari. Många väljer att fortsätta resan från Bari till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Locri till Bari?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Locri till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Locri till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver