Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Graz till Sarajevo
Ta bussen till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Graz to Sarajevo.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Graz till Sarajevo?
De billigaste buss biljetterna från Graz till Sarajevo är 444 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Graz till Sarajevo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Graz till Sarajevo ligga på?
Buss biljetter till Sarajevo från Graz kostar 444 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Graz till Sarajevo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Sarajevo och Graz med buss?
När du reser från Graz till Sarajevo med buss kan du räkna med att avståndet mellan Graz och Sarajevo är ungefär 423 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Graz till Sarajevo med buss?
Restiden med buss från Graz till Sarajevo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 10 h 27 min.
Jag ska resa till Sarajevo från Graz. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Graz till Sarajevo åker de ofta från Graz Hbf i Graz och kommer fram till Sarajevo, Vojkovici Stanica i Sarajevo. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Graz och Sarajevo i förväg.

Var ligger busstationer i Graz och i Sarajevo?

När du planerar din resa till Sarajevo från Graz kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Graz är Graz Hbf som ligger 2.6 km från cityområdet. I Sarajevo är den mest populära busstation Sarajevo, Vojkovici Stanica som ligger 5.4 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Graz till Sarajevo?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Graz till Sarajevo kan du ta buss med Eurolines Switzerland. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Graz och Sarajevo för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur många bussar är det från Graz till Sarajevo om dagen?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Graz till Sarajevo är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Graz till Sarajevo?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Graz och Sarajevo. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Graz till Sarajevo så smidig som möjligt.
Din buss resa från Graz till Sarajevo måste inte ta slut i Sarajevo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Sarajevo är Zagreb, Belgrad eller Budapest. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zagreb, Belgrad eller Budapest kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Sarajevo besöker ofta även Zagreb, Belgrad eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Graz till Sarajevo om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Sarajevo från Graz. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Graz till Sarajevo och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Graz
Sarajevo
Graz
Bekvämligheter

Bussar från Graz till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver