Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Gioia Tauro och Bari

distanceAvstånd310 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss376 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Gioia Tauro till Bari är rutt 310 km lång och tar i genomsnitt 6 h 25 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 376 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 376 kr. Resande avreser oftast från Gioia Tauro och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Gioia Tauro till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Gioia Tauro to Bari.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Gioia Tauro till Bari?
Buss biljetter från Gioia Tauro till Bari kan kosta så lite som 377 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Gioia Tauro till Bari.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Gioia Tauro till Bari?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 377 kr för att ta buss från Gioia Tauro till Bari. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bari från Gioia Tauro.
Hur långt är avståndet från Gioia Tauro till Bari när man åker med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Gioia Tauro till Bari? Avståndet mellan Gioia Tauro och Bari med buss är runt 310 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Gioia Tauro till Bari kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Gioia Tauro till Bari med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Gioia Tauro till Bari med buss är 6 h 25 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Gioia Tauro till Bari.
Vilken busstation i Gioia Tauro bör jag resa från? Vilken busstation i Bari bör jag resa till?

Innan du planerar din resa från Gioia Tauro till Bari kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Gioia Tauro åker från Gioia Tauro och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) i Bari.

Hur långt från centrum i Gioia Tauro och i Bari ligger de mest populära busstationer?

När du planerar din resa till Bari från Gioia Tauro kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Gioia Tauro är Gioia Tauro som ligger 319 m från cityområdet. I Bari är den mest populära busstation Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det mellan Gioia Tauro och Bari?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Gioia Tauro till Bari. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Gioia Tauro till Bari?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Gioia Tauro till Bari med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Gioia Tauro till Bari på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Gioia Tauro till Bari reser vidare från Bari. Många väljer att fortsätta resan från Bari till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kan jag resa från Gioia Tauro till Bari med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från Gioia Tauro till Bari utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Gioia Tauro till Bari. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Gioia Tauro
Bari
Gioia Tauro
Bekvämligheter
Gioia Tauro (Terminal Bus Lirosi)
Bekvämligheter

Bussar från Gioia Tauro till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Populäraste destinationerna