Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Ferrandina till Bari

distanceAvstånd76 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 45 min
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag

Bussar från Ferrandina till Bari är färdväg 76 km lång och tar i genomsnitt 1 h 45 min med våra partner som. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Stazione di Ferrandina Scalo Matera och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Ferrandina till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Ferrandina to Bari.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Bari och Ferrandina om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bari till Ferrandina är runt 76 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Ferrandina till Bari är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar buss från Ferrandina till Bari?
Restiden med buss från Ferrandina till Bari kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 45 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Ferrandina och Bari bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Ferrandina till Bari kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Ferrandina åker från Stazione di Ferrandina Scalo Matera och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) i Bari.

Var ligger busstationer i Ferrandina och i Bari?

När du åker från Ferrandina kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Stazione di Ferrandina Scalo Matera som ligger 2.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur många buss förbindelser per dag finns det från Ferrandina till Bari?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Ferrandina till Bari är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Ferrandina till Bari måste inte ta slut i Bari. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bari är Rom, Milan eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Ferrandina till Bari med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Ferrandina till Bari utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Ferrandina
Bari
Ferrandina
Bekvämligheter
Ferrandina (And:Piazz.le Scalo Ferr.-Rit: S.S.407 Distr. Esso)
Bekvämligheter
Stazione FS, Ferrandina
Bekvämligheter

Bussar från Ferrandina till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver