Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Cava de' Tirreni och Bari

distanceAvstånd186 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss356 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Cava de' Tirreni till Bari är resa 186 km lång och tar i genomsnitt 4 h 15 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 132 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 356 kr. Resande avreser oftast från Cava de' Tirreni och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Cava de' Tirreni till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Cava de' Tirreni to Bari.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Cava de' Tirreni till Bari?
Buss biljetter från Cava de' Tirreni till Bari kan kosta så lite som 132 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Cava de' Tirreni till Bari.
Hur mycket kostar buss från Cava de' Tirreni till Bari i genomsnitt?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Cava de' Tirreni till Bari kan du vänta dig ett pris på 356 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Cava de' Tirreni och Bari när man reser med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bari till Cava de' Tirreni är runt 186 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Cava de' Tirreni till Bari är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar buss från Cava de' Tirreni till Bari?
En buss resa från Cava de' Tirreni till Bari har en genomsnittlig restid på 4 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Cava de' Tirreni till Bari så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Cava de' Tirreni till Bari?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Cava de' Tirreni är Cava de' Tirreni. I Bari är den mest populära busstation bland resenärer Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Cava de' Tirreni och i Bari?

När du åker från Cava de' Tirreni kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Cava de' Tirreni som ligger 232 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Hur många buss förbindelser per dag finns det mellan Cava de' Tirreni och Bari?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Cava de' Tirreni till Bari. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss biljetter från Cava de' Tirreni till Bari?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Cava de' Tirreni till Bari med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Bari med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Milan eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Milan eller Neapel från Bari kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Cava de' Tirreni till Bari, kan jag resa med buss?
Det är inga problem att resa från Cava de' Tirreni till Bari utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Cava de' Tirreni till Bari. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Cava de' Tirreni till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver