Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Caulonia till Bari

distanceAvstånd306 km
changesDirekt bussJa

Bussar från Caulonia till Bari är rutt 306 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Caulonia och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Caulonia till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Caulonia to Bari.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Bari och Caulonia med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bari till Caulonia är runt 306 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Caulonia till Bari är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilken busstation i Caulonia bör jag resa från? Vilken busstation i Bari bör jag resa till?

När man reser med buss från Caulonia till Bari är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Caulonia på Caulonia och de flesta anländer till Bari på Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Var ligger busstationer i Caulonia och i Bari?

Du kan åka buss från Caulonia på Caulonia som ligger 6.7 km från cityområdet. När du kommer fram till Bari kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale), som ligger 1.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Caulonia till Bari, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Caulonia och Bari. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Caulonia till Bari så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bari
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Bari
Bekvämligheter
Largo Sorrentino
Bekvämligheter
Viale Capruzzi - Reg.Puglia, Bari
Bekvämligheter

Bussar från Caulonia till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver