Bussar Budapest Stuttgart

De billigaste bussarna från Budapest till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

986 kr

Genomsnittligt pris

986 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
10:50Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar17tim.55 04:45Stuttgart
1 byte
986 kr1Enkelresa
Billigast
11:20Budapest17tim.25 04:45Stuttgart
1 byte
986 kr1Enkelresa

Busstidtabell Budapest till Stuttgart

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
10:50Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar17tim.55 04:45Stuttgart
1 byte
11:20Budapest17tim.25 04:45Stuttgart
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Budapest till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

17 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

17 tim. 40 m

Bussar per dag

2

Distans

745 km

Det är svårt att ta sig från Budapest till Stuttgart utan att göra minst ett byte.

Snabbast
11:20Budapest17tim.25 04:45Stuttgart
1 byte
986 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
10:50Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar17tim.55 04:45Stuttgart
1 byte
986 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Budapest till Stuttgart

distanceAvstånd745 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss701 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirektbussJa
carriersBussbolagSTUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland, RegioJet eller Flixbus

Bussar från Budapest till Stuttgart är resa 745 km lång och tar i genomsnitt 12 h 30 min med våra partner som STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland, RegioJet eller Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 442 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 701 kr. Resande avreser oftast från Budapest-Déli och anländer till Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

Bussbolag: Student Agency eller FlixBus från Budapest till Stuttgart

Köp dina officiella Student Agency eller FlixBus bussbiljetter mellan Budapest och Stuttgart från 442 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest överkomlig rutt.

Student Agency
FlixBus

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Budapest till Stuttgart: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Ett av de bästa sätten att resa mellan Budapest och Stuttgart är att ta en/ett buss med Student Agency. Omio hjälper dig att hitta den optimala Student Agency buss från Budapest till Stuttgart genom att visa dig Student Agency’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Budapest till Stuttgart rutt. Du kan förvänta dig att resa mellan Budapest och Stuttgart på en/ett buss med Student Agency. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Budapest och Stuttgart kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Student Agency buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Budapest till Stuttgart!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Budapest till Stuttgart buss information:

  • Genomsnittlig restid: 36 h 40 min
  • Genomsnittligt pris: 442 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Budapest till Stuttgart

Ta bussen till Stuttgart. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Budapest to Stuttgart.
FAQs
Buss biljetter från Budapest till Stuttgart kan vara så billiga som 442 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Budapest till Stuttgart kan du vänta dig ett pris på 700 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Budapest till Stuttgart kan det vara bra att veta att Stuttgart är ungefär 745 km från Budapest när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Budapest till Stuttgart är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En buss resa från Budapest till Stuttgart har en genomsnittlig restid på 12 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Budapest till Stuttgart så snabbt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Budapest till Stuttgart kan det vara bra att veta att Budapest-Déli är mest populär bland resenärer som åker från Budapest medan Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stuttgart.

När du planerar din resa till Stuttgart från Budapest kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Budapest är Budapest-Déli som ligger 2.1 km från cityområdet. I Stuttgart är den mest populära busstation Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof som ligger 9.7 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Budapest till Stuttgart kan du lita på att STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland, RegioJet eller Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stuttgart snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Budapest till Stuttgart och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Letar du efter en direkt resa med buss från Budapest till Stuttgart? I så fall kan du köpa buss biljetter från Budapest till Stuttgart med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Budapest till Stuttgart kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stuttgart snabbast.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Budapest till Stuttgart. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna rutt avgår från Budapest klockan 08: 15. Den/det sista buss lämnar Budapest klockan 21: 45. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Budapest till Stuttgart och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Budapest till Stuttgart om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Budapest till Stuttgart reser vidare från Stuttgart. Många väljer att fortsätta resan till från Stuttgart till närliggande destinationer som Berlin, Paris eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stuttgart från Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Budapest till Stuttgart och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Budapest
Stuttgart

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk