JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
24 jan.
209 krDeutsche Bahn
198 krSTUDENT AGENCY k.s.
tis
25 jan.
209 krDeutsche Bahn
198 krSTUDENT AGENCY k.s.
ons
26 jan.
209 krDeutsche Bahn
198 krSTUDENT AGENCY k.s.
tors
27 jan.
209 krDeutsche Bahn
198 krSTUDENT AGENCY k.s.
fre
28 jan.
209 krDeutsche Bahn
198 krSTUDENT AGENCY k.s.
lör
29 jan.
209 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
sön
30 jan.
209 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
ons
2 feb.
209 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
fre
4 feb.
209 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Brno och Dresden

distanceAvstånd290 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss198 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus eller RegioJet

Bussar från Brno till Dresden är rutt 290 km lång och tar i genomsnitt 5 h 25 min med våra partner som Flixbus eller RegioJet. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 198 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 198 kr. Resande avreser oftast från Brno Dolní Nádraží och anländer till Dresden, Hauptbahnhof.

Resetips: Bussar från Brno till Dresden

Ta bussen till Dresden. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Brno to Dresden.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Brno till Dresden?

De billigaste buss biljetterna från Brno till Dresden är 198 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Brno till Dresden. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Brno till Dresden i genomsnitt?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 198 kr för att ta buss från Brno till Dresden. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Dresden från Brno.

Hur lång är sträckan mellan Dresden och Brno om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Brno till Dresden kan det vara bra att veta att Dresden är ungefär 290 km från Brno när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Brno till Dresden är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Brno till Dresden med buss?

Restiden med buss från Brno till Dresden kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 25 min.

Vilken busstation i Brno bör jag resa från? Vilken busstation i Dresden bör jag resa till?

När man reser med buss från Brno till Dresden är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Brno på Brno Dolní Nádraží och de flesta anländer till Dresden på Dresden, Hauptbahnhof.

Var ligger de mest populära busstationer i Brno för resa till Dresden?

Du kan åka buss från Brno på Brno Dolní Nádraží som ligger 1.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Dresden kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Dresden, Hauptbahnhof, som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Brno och Dresden?

För att hitta bästa buss från Brno till Dresden kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus eller RegioJet. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Brno till Dresden och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur många buss förbindelser finns det från Brno till Dresden om dagen?

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Brno till Dresden är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Brno till Dresden?

Om du planerar att resa med buss från Brno till Dresden kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Din buss resa från Brno till Dresden måste inte ta slut i Dresden. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Dresden är Berlin, Prag eller München. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Prag eller München kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Dresden med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller München. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Dresden och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Brno till Dresden, kan jag resa med buss?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Dresden från Brno. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Brno till Dresden och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Brno
Brno
Bekvämligheter

Bussar från Brno till Dresden: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver