Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Bitonto till Bari

distanceAvstånd13 km
changesDirektbussJa

Bussar från Bitonto till Bari är rutt 13 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Bitonto SS. Medici och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Bitonto till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bitonto to Bari.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Bari och Bitonto om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Bitonto till Bari? Avståndet mellan Bitonto och Bari med buss är runt 13 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Bitonto till Bari kan du få.
Vilka är de mest använda busstationer i Bitonto och i Bari?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Bitonto till Bari kan det vara bra att veta att Bitonto SS. Medici är mest populär bland resenärer som åker från Bitonto medan Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bari.

Var ligger busstationer i Bitonto och i Bari?

När du åker från Bitonto kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Bitonto SS. Medici som ligger 1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bari kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bari är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale) som ligger 1.6 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bari med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bari och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Bitonto till Bari, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Bitonto och Bari. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Bitonto till Bari så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bitonto
Bari
Bitonto
Bekvämligheter
Bitonto
Bekvämligheter
Str.P.le x Giovinazzo Dist. AGIP
Bekvämligheter

Bussar från Bitonto till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver