Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Winterthur till Bologna

distanceAvstånd389 km
changesDirektbussJa

Bussar från Winterthur till Bologna är rutt 389 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Winterthur Wülflingen och anländer till Bologna, Autostazione.

Resetips

Bussar från Winterthur till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Winterthur to Bologna.
FAQs
Hur långt är avståndet från Winterthur till Bologna när man åker med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Winterthur till Bologna? Avståndet mellan Winterthur och Bologna med buss är runt 389 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Winterthur till Bologna kan du få.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Winterthur och Bologna bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Winterthur till Bologna kan det vara bra att veta att Winterthur Wülflingen är mest populär bland resenärer som åker från Winterthur medan Bologna, Autostazione är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bologna.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Winterthur och i Bologna?

Du kan åka buss från Winterthur på Winterthur Wülflingen som ligger 5.2 km från cityområdet. När du kommer fram till Bologna kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bologna, Autostazione, som ligger 1.3 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss från Winterthur till Bologna reser vidare från Bologna. Många väljer att fortsätta resan från Bologna till närliggande destinationer som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Winterthur till Bologna måste inte ta slut i Bologna. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bologna är Milan, Rom eller Florens. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Rom eller Florens kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Winterthur till Bologna, kan jag resa med buss?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Winterthur till Bologna utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bologna
P.za XX Settembre
Bekvämligheter

Bussar från Winterthur till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver