JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
6 dec.
207 krIntercity
230 krIntersaj
tis
7 dec.
207 krIntercity
230 krIntersaj
ons
8 dec.
207 krIntercity
230 krIntersaj

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Trebisacce och Bari

distanceAvstånd141 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 2 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss230 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag

Bussar från Trebisacce till Bari är färdväg 141 km lång och tar i genomsnitt 3 h 2 min med våra partner som. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 230 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 230 kr. Resande avreser oftast från Trebisacce och anländer till Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Resetips

Bussar från Trebisacce till Bari
Ta bussen till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Trebisacce to Bari.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Trebisacce till Bari?
Buss biljetter från Trebisacce till Bari kan vara så billiga som 230 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Trebisacce till Bari?
Buss biljetter till Bari från Trebisacce kostar 230 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Trebisacce till Bari och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Trebisacce och Bari när man reser med buss?
När du reser med buss från Trebisacce till Bari kommer sträckan att ligga på cirka 141 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Trebisacce till Bari i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Trebisacce till Bari med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Trebisacce till Bari är 3 h 2 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Trebisacce till Bari.
Vilken busstation i Trebisacce bör jag resa från? Vilken busstation i Bari bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Trebisacce är Trebisacce. I Bari är den mest populära busstation bland resenärer Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale).

Hur långt från centrum i Trebisacce och i Bari ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Trebisacce på Trebisacce som ligger 588 m från cityområdet. När du kommer fram till Bari kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Bari, Via Giuseppe Capruzzi (Stazione Centrale), som ligger 1.6 km från cityområdet.

Finns det några billiga direkta buss resor till Bari från Trebisacce?
Om du letar efter en direkt resa från Trebisacce till Bari kan du köpa dina buss biljetter från BlaBlaCar för att komma till Bari snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur många buss förbindelser per dag finns det mellan Trebisacce och Bari?
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Trebisacce till Bari. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Trebisacce till Bari?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Trebisacce och Bari. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Trebisacce till Bari så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Bari med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Milan eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Milan eller Neapel från Bari kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Trebisacce till Bari med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Trebisacce till Bari utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Trebisacce till Bari.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Trebisacce
Bari
Trebisacce
Bekvämligheter
Trebisacce
Bekvämligheter

Bussar från Trebisacce till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver